Every year Atlantic Grupa actively prepares for entering another working and successful summer season. As the tourists are getting closer to our coast, our products disappear from the shelves faster than usual. This is why we are one of the biggest seasonal employers with over 200 new jobs every year.

  • "NE SLIJEDITE, KREIRAJTE VLASTITI BREND"

    Šarm razvoja brenda je u tome što živite, spavate i dišete svoj brend, ali najviše vas nagrađuje kada dobijete priliku da stvorite nešto novo, nešto u što istinski vjerujete.

    Katja Butala, starija voditeljica za Odjela za razvoj brenda

  • "SLOBODAN PRONAĆI BREND PO SVOM UKUSU"

    Razlog zašto sam za svoj pripravnički program odabrao Atlantic Grupu je širok spektar mogućnosti za razvoj. Atlantic, s vlastitim robnim markama, vodeća je FMCG kompanija u regiji. Kako se profesionalno razvijam, radim na različitim brandovima i otkrivam koji brendovi mi najviše odgovaraju.

    Stefan Brdarić, mlađi voditelj za Izgradnju brenda  Argeta 

  • "USUDITE SE OTVORENO DIJELITI MIŠLJENJE"

    U Atlanticu imam priliku napraviti razliku. Ideje oblikuju naše brendove, stoga je dobrodošlo otvoreno ih dijeliti. Za mene je također važno da radim za tvrtku s tako širokim rasponom brendova i zemalja u kojima poslujemo, da ne spominjem više od 40 tržišta na kojima smo prisutni s našim robnim markama.

    Nikola Mandić, direktor za izgradnju brenda Barcaffè

  • "MOJ POSAO JE DINAMIČAN I ISPUNJEN IZAZOVIMA."

    Kad vidim rezultate iza kojih stojim - sjajnih događaja i uspješnih promocija u kojima uživa naša publika, javlja se neizbježan osjećaj ponosa. To vidim kao krunu svog rada.

    Gordana Jajčević, koordinatorica BTL-a za Hrvatsku i Sloveniju

  • Marketinška zajednica

    S preko 200 marketinških stručnjaka, u Atlanticu ulažemo dodatan napor da ostanemo povezani kako bismo mogli razmjenjivati ​​ideje, znanje, uspješne i ne tako uspješne priče jer, iskreno, među nama, ima puno priča za ispričati ;). Učimo zajedno, zabavljamo se zajedno i zajedno stvaramo okuse koje volite.

  • Stvaranje angažiranog potrošačkog iskustva (CECX)

    Jednom godišnje okupljamo se kako bismo na posebnu temu predstavili najnovije trendove i najbolje svjetske, regionalne i interne prakse. Ove godine pozabavit ćemo se razumijevanjem i utjecajem na ponašanje kupaca. Pridruži nam se!

NAGRADE

Motri poslove u ovoj kategoriji