Prodaja_RS

Ovaj tekst nije NA prodaju. Ali je ZA prodaju.

ZAČINI KARIJERU U ATLANTICU


Pridružite se timu izvanrednih prodajnih stručnjaka i krenite na put rasta i osobnog razvoja, baš kao naši predani članovi tima koji su pronašli svoju strast i postigli izvanredne uspjehe unutar Atlantic Grupe.

Pratite poslove u ovoj kategoriji

S partnerstvima s globalnim liderima poput MARS-a, Unilevera, Ferrera, Raucha i Johnson & Johnsona, bit ćete u vrhu industrije, a tehnološki napredna radna okolina s visokoregalnim skladištima, robotima i digitalizacijom čini nas pametnim izborom za posao. 

Priče iz Atlanticove prodaje

Kako razvijamo vrhunske prodajne eksperte

Gladni ste dobrih prilika za napretkom i razvojem vaše karijere? To znači da se nalazite na dobrom mjestu. Unutar prodaje, kao i ostalih odjela, naši zaposlenici imaju velik broj prilika za razvoj i napredak u karijeri.

Trade Akademija - TrAAG

Jedan od njih je TrAAG - program Trade Akademije za čije kreiranje je zaslužan tim naših Atlantikovaca. Edukacije su organizirane kroz 6 modula, Prodaja, Logistika, Trade Marketing, Odnosti, Financije i Alati.

Začini svoju karijeru

Edukacije su organizirane kroz 6 modula, Prodaja, Logistika, Trade Marketing, Odnosi, Financije i Alati. Treninzi su namenjeni kolegama sa svih tržišta: unapređivačima prodaje, prodajnim predstavnicima, supervizorima, voditeljima, asistentima, KAM, BOM; specijalistima logistike i (SBU) prodaje. TrAAG čine treninzi koji zahtijevaju iskustveno i praktično izvođenje te služe za međusobno prenošenje znanja i iskustva kolega.

Uz Trade Akademiju, svi Atlantikovci imaju na raspolaganju čitav niz razvojnih mogućnosti i benefita o kojima možete saznati više iz naše rubrike 'Začini svoju karijeru'.

Što kažu naši Atlantikovci

Zlatko Lukić, Menadžer operativnog upravljanja robnim markama


"Najbitnija lekcija koju sam naučio u dosadašnjoj karijeri da je izlaz iz zone komfora koristan, učinkovit, čak i nužan. Kompanija prije svega proaktivno radi na usavršavanju svojih zaposlenih i na ponudi raznih edukacija kako bismo mogli nadograditi svoje vještine i samopouzdanje i da dođemo do novih postignuća."

Nenad Spasić, Terenski predstavnik prodaje za Espersso kafu


"Horeca je takav način života gdje kontinuirano upoznaješ ljude i stvaraš nove kontakte i to sam upravo ja. U kompaniji sam više od dvije godine unutar Espresso kafe gdje nastojim ostvariti svoje planove i ciljeve. Pamtim svoj prvi dan u kompaniji gdje sam dočekan na najbolji mogući način te je ceo dan bio koncepiran od samog dolaska, potpisivanja ugovora do ambijenta u kojem sam dočekan."

Siniša Kovačević, Direktor kategorije prehrana i neprehrana


"Sećam se svog prvog radnog dana, odnosno drugog radnog dana. Taj drugi radni dan u kompaniji mene je interesirao put kojim ću možda da krenem i u kom smeru ću da se razvijam. Kada sam prešao u kompaniju, firma je tada već organizovala kick off na brendu Cedevita koji je povod bio novo pakovanje Cedevite."

Poticajno radno okruženje

Predstavili bismo najnoviju tehnologiju rada koju koristimo u našim skladištima i logističkom centru. Naša skladišta su visokoregalna gdje koristimo posebne poluautomatske regale čime dobivamo gotovo 60% više paletnih mjesta. Unutar skladišta možete vidjeti i najnovije robote koji našim zaposlenicima pomažu u svakodnevnom radu. 

Društveno odgovorno poslovanje

Bitno nam je da djelujemo društveno odgovorno stoga su naši viljuškari na litijum baterije. Njima radimo na uštedi energije i bržem punjenju viljuškara. Sistemi rada skladišta i logistike su digitalizirani i povezani s jednim programom rada. Za naš registratori više ne postoje jer je sva dokumentacija pohranjena u digitalnoj arhivi što znatno olakšava posao našim partnerima i dobavljačima. Portal dostave je online platforma gde se online i real-time može pratiti status isporuke za svako dostavno mesto kao i statista za dan ili nedelju. 

Distribuiramo u velikom broju!

Atlantic Grupa vodeći je distributer robe široke potrošnje u regiji jugoistočne Europe sa 17 distribucijskih centara, više od tisuću vozila i direktnim pristupom u više od 70 tisuća prodajnih mjesta. Uz brendove iz vlastite proizvodnje, naš distribucijski portfelj uključuje neke od najpoznatijih svjetskih i regionalnih marki

Distribucija

17

DISTRIBUCIJSKIH CENTARA


70 000

PRODAJNIH MJESTA

Prilika je na stolu, odaberi svoju!

Atlantic logo
LinkedIn Youtube Email