Sezona

Zaposli se sezonski, ulovi priliku za stalan posao!

Recept za uspjeh? Ti!

Svake godine Atlantic Grupa aktivno se priprema za ulazak u još jednu radnu i uspješnu ljetnu sezonu. Kako se turisti bliže hrvatskoj obali, tako naši proizvodi s polica nestaju brže nego inače. Zbog toga smo jedan od najvećih sezonskih poslodavaca s preko 200 novih radnih mjesta svake godine. Tražimo motivirane i ambiciozne zaposlenike koji žele započeti ili nastaviti razvijati svoju karijeru na poziciji proizvodnog radnika, skladištara ili unapređivača prodaje.

Sezonci u brojkama

200

NOVIH RADNIH MJESTA U SEZONI


Prilika

ZA STALNO ZAPOSLENJE

Prilike nakon odrađene sezone

Zdravo tijelo, otvoren um i pustolovni duh pomažu ti u postizanju zdrave i balansirane svakodnevice te iste takve karijere! Besplatni sistematski pregledi, psihoterapije, brojne sportske aktivnosti, prilike za dodatno usavršavanje, sređene osobne financije i plaćen produženi odmor, samo su neki od benefita u Atlantic Grupi s kojima ćeš lako pronaći svoj „zen“!

Saznaj više
Sezonski posao - prilika za stalan posao

Slijedimo tvoje apetite! Ostvari pun potencijal uz horizontalan razvoj karijere, brojne edukacije i mentorstva! Proaktivnim djelovanjem lako ćeš napredovati, a ako se zasitiš jedne, nudimo ti obilje drugih pozicija i prilika za promjenu funkcije, brenda, pa čak i lokacije! Na dinamičnom radnom mjestu nikad ne stojiš na mjestu!

Saznaj više

Motri poslove u ovoj kategoriji

Atlantic logo
LinkedIn Youtube Email