Prodaja

  • "ZAPOSLI SE SEZONSKI, ULOVI PRILIKU ZA STALAN POSAO"

    Na poslu me najviše motivira činjenica da su svi moji napori prepoznati i nagrađeni. Na primjer, postoje nagrade za „šampione“ svakog kvartala i najkreativniju osobu mjeseca, a rad koji ulažemo radeći svoj posao prepoznat je na svim razinama tvrtke. Za mene je najveće priznanje bilo dobiti stalan posao nakon završetka sezone. 

    Miljenko Ložnjak, unapređivač prodaje

  • "TEREN ZA UČENJE"

    U Atlanticu sam naučio puno toga, bez obzira što sam već imao iskustva u trgovini. Posao je uzbudljiv, a kolege su odlične. Primanja su stimulativna i stalno postoje prilike za razvoj i napredak. 

    Frane Grgić, unapređivač prodaje

  • "S TERENA DO UREDA"

    U svojih osam godina provedenih u Atlanticu napredovao sam od rada na terenu do pozicije voditelja. HoReCa kanal bio je "ljubav na prvi pogled", a sjajan tim ljudi koji me okružuju presudan je u mom razvoju. Iako voditeljska pozicija zahtijeva veliku odgovornost i predanost, ono što me uvijek najviše ispunjava je raditi s mojim timom i pratiti njihov razvoj.

    Dejan Ugrinovski, supervizor prodaje u HoReCa kanalu

  • "SVI ZA JEDNOG I JEDAN ZA SVE"

    Na mom prvom radnom danu kolege su me predstavljale govoreći – on je naš! Danas mogu potvrditi – ovo je moj tim! Oni su moja inspiracija, motivacija i razlog zašto se svakog dana radujem odlasku na posao. 

    Bojan Kavaš, direktor kategorija prehrane, odjel prehrane

SEZONSKI POSAO – PRILIKA ZA STALAN POSAO

Svake godine Atlantic Grupa aktivno se priprema za ulazak u još jednu radnu i uspješnu ljetnu sezonu. Kako se turisti bliže hrvatskoj obali, tako naši proizvodi s polica nestaju brže nego inače. Zbog toga smo jedan od najvećih sezonskih poslodavaca s preko 200 novih radnih mjesta svake godine. Tražimo motivirane i ambiciozne zaposlenike koji žele započeti ili nastaviti razvijati svoju karijeru na poziciji proizvodnog radnika, skladištara ili unapređivača prodaje.

  •  

    Nakon odrađenog sezonskog posla, uspješni kandidati imaju prvenstvo zapošljavanja kada se pojavi potreba za stalnim radnim mjestom u Atlantic Grupi te mogu nastaviti nadograđivati i usmjeravati svoju karijeru u bogatom i poticajnom radnom okruženju.

PONUDA ZA POSAO

Ako nam se želiš pridružiti u nadolazećoj sezoni, kontaktiraj nas na: zaposljavanje@atlanticgrupa.com

Atlantic Grupa kao distributer

Atlantic Grupa je vodeći distributer robe široke potrošnje. Uz brendove iz vlastite proizvodnje, naš distribucijski portfelj uključuje neke od najpoznatijih svjetskih i regionalnih marki.

Prikazan 1 posao